ХРАНА  ЗА  ДЪЛГОЛЕТИЕ  НА  ЧОВЕКА

       НАЧАЛО    SIRIUS D    МАРКИРОВКА    ПРИЕМ    ДЕЙСТВИЕ   CLASSIC

  LIGHT   SPORT   INTENSE   ОТЗИВИ   СЕРТИФИКАТ   ПОРЪЧКА   КОНТАКТ

ПРОДУКТИТЕ  СИРИУС – Д

   ИНВЕСТИЦИЯ  ЗА  ЗДРАВЕ

    

ОТЗИВИ : П А Ц И Е Н Т И Т Е    Р А З К А З В А Т

Сириус - Д  -   ме  избави  от  операции  на  тазобедрена
става   и  глаукома   -   Полк . Милчо  Кирков разказва:

„Преживях инцидент в началото на 2010г. – върху мен паднаха от високо купчина книги. Първоначалната диагноза беше дископатия. Лекувах се 3 месеца, но се влоших. Като бивш дългогодишен заместник-началник на ВМИ, посетих началника ген. доц. Румен Златев. От направения ядрено-магнитен резонанс излезе, че имам асептична некроза (разпадане на костта), а и дясната тазобедрена става е за смяна. Вероятното бъдеще с патерици, неподвижност и ужасни болки ме стресираха, въпреки силния ми характер. Наясно съм с психологията на ужаса, защото съм бил началник и на Центъра за наркомании. Стараех се да не изпадам в ужас, макар да ми беше ясна прогнозата на заболяването ми. Предприех спешни мерки – от познати светила в медицината се информирах за новости и възможности по моя случай. Бях достатъчно добре осведомен, за да прескоча пътя на лутането, опита и грешката, и приемане на слаборезултатни лечения с цел да подържат духа на пациента. Дългогодишен възпитаник на класическата медицина, направих крачка и към алтернативната. Обърнах се към много добър познат-колега проф. Димитров, знаейки, че той работи близо 50 години с Военна болница. .Той е виден учен, създател на много новъведения в медицината като например абсорбиращите се конци при операции, които са приети в световната практика и много други подобни. Удостояван е с много държавни и международни награди. В продължение на целия си живот той работи и за създаването на храни подпомагащи лечението на различни болести. Така стига и до създаванета на тази храна. Започнах да приемам хранителната добавка „Сириус-Д“ – по 4 супени лъжици сутрин и вечер на гладно. Два месеца бях неподвижен на легло. След това започнах да ходя с патерици. На 6-тия месец хвърлих патериците. Направих изследвания – всичко е здраво! Напълно възстановен и то без лекарска намеса! Сега всеки ден тичам по 2, 3 километра. Звучи невероятно, но е факт. Страдах от глаукома и имах уговорка за лечение в най- добрата клиника в Европа в Париж , която единствена даваше гаранция за подобрение до 50%. След няколко месеца прием на „Сириус-Д“ за травмата получих сълзене на очите, отидох да се изследвам. Уреда показа, че нямам очно налягане.Лекарката каза,че уреда е развален и ме провери на друк уред, който показа същото. За първи път в света доказано 100% възстановяване от глаукома . Сега можех и без 4-те чифта очила да чета, което преди беше невъзможно. Видях как „Сириус-Д“ помогна за възстановяването на хора с инсулт, инфаркт, болки в колене, кръст, травми, бъбречни заболявания и други. При по-възрастни възстановяването беше по-бавно.

ОТЗИВИ : П А Ц И Е Н Т И Т Е    Р А З К А З В А Т

Това  казва д-р  Цветанка  Минковска, която е  работила  дълго  време  в  Медицинска  академия  - София. В момента е на свободна практика . Ето какво разказа  доктор Минковска  за личния си изстрадан опит в лечението на тежък рефлукс, който е имала.

Д-р Цветанка Минковска: „Спасих се от тежък рефлукс с билков препарат.
За  панацея  не  можем  да говорим , но за  добро  лечебно  средство – да.”

- Д-р Минковска , вие сте лекар с опит, смятате ли , че препаратът  SIRIUS D  е панацея на съвременната медицина ?

- Това, което мога да кажа, е, че става въпрос за невероятен продукт. Продукт може би на двадесетото столетие . Дава виталност . Възстановява  жизнеността на  тялото и душата като цяло . Живее  целият организъм . Но като  лечебно средство , бих казала , че  въздействието е  различно  по сила , степен и времетраене . Аз страдах от гастроезофагеална  рефлуксна  болест . При  мен  имаше  нарушение на стомашночревния тракт, еднопосочна клапа и слаб сфинктер. За да ви обясня по-добре, ще тръгна от диафрагмата. Тя има три отвора, отвор на хранопровода и на стомаха, отвор на невроните за вегетатив ната нервна система . Имах  непрекъснато  киселини и  остра  пареща  болка , зад  реброто . Моята гастроезофагеална рефлуксна болест е свързана със съединителната тъкан. Често се проявява и при   хора с наднормено тегло, бременни, при пациенти с вредни навици, с неправилен режим на хранене и стрес. Аз още от млада имах киселини и това премина в хроничен ход.

- И как си решавахте проблемите ?

- Провеждах лечение с медикаменти. Но през 2009 г. имах сериозно обостряне с появата на тъй наречената ерозия на лигавицата на хранопровода, което можеше да ми причини язва или карцином. При мен, освен че имаше психосоматична реакция, малостойна съединителна тъкан, имах проблеми, които се проявиха и в костно-ставния апарат, и в други органи. Но тогава се познавах с проф. Димитров и реших, че имам и друга алтернатива. Запознах го с епикризата и той ми предписа Sirius-D. Вземах го в ударна доза, сутрин и вечер на гладно, разтворен с кисело мляко. НА 20-Я ДЕН ТАЗИ ЕРОЗИЯ НА ХРАНОПРОВОДА БЕ НАМАЛЕНА. А субективни оплаквания нямах, още след първите дни. Продължих да го вземам по обикновения начин сутрин и вечер редовно една година. На практика вече нямах необходимост да вземам медикаментите, предписани от официалната медицина. Разбира се, човек трябва да се съобразява с диетичния режим. Но аз определено препоръчвам тази хранителна добавка. Убедена съм и зная, че тя има благотворно въздействие върху организма и че помага. Доста хора минаха на изследвания при мен. Тази хранителна добавка винаги действа, но не при всички действието е еднакво. Не е в един и същи срок, при всеки е строго индивидуално.

- Ако не бяхте вземали от тази хранителна добавка при вашето заболяване, какъв щеше да е резултатът ?

- Сега има много мощни протектори, но изцяло да се излекува това заболяване е немислимо. А често лекарствата лекуват едно, разрушават друго. Всеки химичен препарат има странични въздействия, а лекарствата са продукти на химическата фармацевтика . И ние се оказваме в омагьосан кръг между медицината и фармацевтиката. Според мен, ако има възможност човек, ако неговият приоритет е здравето, трябва да се търсят естествените натурални продукти, какъвто е Sirius-D.

- При вас как се получи ?

- Около мен колегите знаят, че вземам тази храна, и виждат, че вече съм много по-добре. Когато човек не го принуждава никаква симптоматика, той забравя, че е болен. Но тази храна трябва да се взема непрекъснато, за да се почувства доброто здраве. Тази добавка храни тъканите и затова е необходима. Това е четвъртата храна, която ние по никакъв друг естествен начин не бихме могли да си набавим. И тъканите по никакъв друг начин не биха могли да се възстановят. Защото знаете, с напредване на възрастта организмът попада в капана на дегенеративните проблеми. Затова подчертавам ясно и категорично, че тази хранителна добавка трябва да се взема. Тя не е панацея, разбира се, но ДЕЙСТВА ЦЯЛОСТНО ВЪРХУ ОРГАНИЗМА и има противовъзпалително действие.

- Имате ли представа как действа при болест на пилора ?

- Пилорът е пръстен между хранопровода и стомаха. Клапата се отваря неадекватно, не когато трябва в горните отдели на стомашно-чревния тракт и е налице повръщане, изпражненията са черни, когато се поглъща кръв. Симптомите са изключително тежки. Болният усеща парене, киселини, болки зад гръдната кост. Когато се взема тази хранителна добавка, наличните симптоми затихват. Най-напред с ударни дози по 3 супени лъжици сутрин и вечер, после по две, после прекъсване и пак вземане. Това е уникален продукт не само за възстановяване, но и с профилактична цел. Дава енергия. Възстановява целия организъм. Но трябва дълбоко да подчертая, като лечебно средство, всеки организъм е уникален, има генетичен код и позволява да се отсее времето, качеството и продължителността на въздействието, съобразно неговата индивидуалност.

- Знаете ли дали действа при остеопороза ?

- Разбира се, че действа. Но при остеопорозата иска време, много по-дълго време, за да се подобри състоянието на пациента. Действа и при гонартроза – заболяване на коленните капачки, при коксартроза – заболяване на тазобедрените стави. А за да се почувства човек по-добре и пълноценно, му трябва прием за не по-малко от шест месеца. Но искам да отбележа като лекар, че всичко зависи от индивидуалната конституция на организма, както и от възрастта. За по-възрастните хора, нямам предвид 60-годишните или 70-годишните, а хората над 76 г., времето за възстановяване е по-продължително. Затова на хората, които идват при мен, го препоръчвам горещо. Той действа и при дископатия, състояние след травми, промени в оросяването. Този продукт може да почисти отлаганията в кръвоносните съдовете и да подобри състоянието им. Еластичността се подобрява. Действа и върху генеративните промени на малките кръвоносни съдове. При храненето с възрастта капилярите се запушват, а с помощта на добавката това не се допуска. Затова, ако го вземаме за едно, то действа и за друго. Неговото въздействие е многоспектърно и помага за възстановяване на други системи от нашия организъм.

- Искам отново да задам въпроса, панацея ли е тази храна или не ?

- Още веднъж ще подчертая, че Бог все още не ни е разрешил да открием панацеята на всички болести. И знаете ли защо? Защото всеки организъм е уникален и неповторим в много отношения. Тогава как една и съща храна ще действа оздравяващо на всички? Възможно ли е? Сами си задайте въпроса. Но като лекар мога много отговорно да кажа, че тази хранителна добавка има изключителни качества, които повлияват благотворно на болния организъм, в различни срокове, в различно време, с различна продължителност. Тя е прекрасна профилактична субстанция, която помага много повече, за да се предпазим. Но ние, българите, нямаме здравна култура. Търсим лекар, когато безвъзвратно сме загазили.

 интервю  от  Р О В О В А ,  Вестник Доктор 3  юни  2013  г .

 

ОТЗИВИ : П А Ц И Е Н Т И Т Е    Р А З К А З В А Т

В днешния брой на в. „Доктор” Ви предлагаме интересен разговор с д-р Йорданова – практикуващ лекар в поделение на ВВС. Целта на това наше интервю е да бъдем полезни на читателите, както винаги досега. Д-р Йорданова се съгласи да сподели с нас своята лична история, ръководена не само от хуманната си професия, но и от желанието болните, страдащите хора да не губят надежда за излекуване.

Д-р Йорданова : „ Страдам от  множествена склероза , но с мен стана чудо!

- Д-р Йорданова , защо решихте да разкажете своята история пред читателите ?

- Първо, моята професия изисква да помагам на хората. Но не е само това. Реших да споделя своя здравословен проблем, за да разкажа какво ми се случи през последните няколко месеца. Защото това, което преживях, наистина е изключително.

- Да започнем отначало. От какво боледувате и откога?

- Всичко започна през януари 2004 г. Разболях се от т. нар. ретробулбарен неврит на дясното око, който обаче с времето отшумя. Това е възпаление на зрителния нерв, при което остротата е силно занижена и може да се стигне до слепота. Заболяването започва внезапно, зрението отслабва и се появява централен скотом. Може да има главоболие и болки в орбитата. Обаче през април същата година започна да ми се вие свят, започнах да провлачам десния си крак и това наложи да постъпя на лечение в неврологично отделение. Специалисти имаха съмнение за множествена склероза.

- Потвърди ли се това съмнение?

- За съжаление, да, потвърди се – доказаха го чрез ядреномагнитен резонанс и лумбална пункция. Проведоха ми лечение с урбазон и вливания, след което ме исписаха. По това време нямах никакви физически и физиологически отклонения, но редът, процедурата изискваше да се явя на ТЕЛК, за да ми изпишат интерферон за редуциране на пристъпите. Получавах по един-два пристъпа на година, постъпвах в болница, закрепваха ме и ме изписваха.

- Повечето наши четатели значт колко коварно е това заболяване, но аз ще ви помоля да припомном първоначалните симптоми и в какво се изразява един такъв пристъп? Как се случваше при вас?

- МС е автоимунно невродегенеративно хронично заболяване с неизяснена етиология. Като причина могат да бъдат факторите на околната среда и инфекциозни причинители. Засява се миелиновата обвивка на НЕВРОНИТЕ НА ГЛАВНИЯ И ГЪРБНАЧНИЯ МОЗЪК. В периода между пристъпите симптомите могат да изчезнат напълно, но често се явяват трайни неврологични промени, които се усложняват с възрастта.   При мен пристъпът започваше със залитане, почти липса на възможност за ходене, силно виене на свят, отпадналост, умора от движение.

- Колко време продължи така? Помогна ли лечението?

- Не мога точно да кажа помогна или не, просто овладяваха симптомоте и ме изписваха, както споменах. Но постепенно състоянието ми започна да се влошава. Походката ми стана нестабилна, замятах единия си крак, появи ми се световъртеж, който остана постоянен. Освен това периодично имах проблеми и с говора. Изпусках химикалката - не можех да пиша. Беше ми необходима опора, за да мога да се изкача или да сляза по стълбите. И на всичкото отгоре през 2009 г. претърпях катастрофа с автобус. Беше ужасно, имаше смъртен случай, счупени челюсти, ребра, прешлени...

- Вие пострадахте ли много тогава?

- Седалището ми беше буквално нарязано, а само два месеца след това пак получих пристъп - късна реакция от катастрофата. Приеха ме в болницата и ме изписаха с т. нар. дясна хемипареза. Междувременно се наложи да сменя интерферона, не по мое желание. Получавах и кризи - по 2-3 на нощ, продължаваха от 30 минути до 2 часа, като през това време изтръпваше цялата ми лява половина на тялото, изпитвах и нетърпими болки. Просто полудявах! А трябваше да ходя и на работа, както и да си върша домашните задължения - нямаше кой. Ето това беше моят живот.

- Това отрази ли се на отношения и контактите ви с близките, приятелите, колегите?

- Отрази се и още как! Ограничих социалните си контакти. Вижте, хората имат нужда от весел човек, обичащ компаниите, танците, разходките, излетите, екскурзиите. Аз не можех да го предложа и нямах право да превръщам близките и приятелите си в болногледачи. Но, слава Богу, ПРИЯТЕЛИТЕ МИ ОСТАНАХА ДО МЕН. Подкрепаха ме морално и помагаха с каквото могат. В такива моменти човек разбира кои са истинските. И благодаря на съдбата, че си имам! А иначе пробвах и други методи: гладолечение на Лидия Ковачева, суровоядство, иглотерапия. Те подобриха състоянието ми, но не трайно.

- Д - р  Йорданова , това, което описвате, е в миналото, нали ? В предварителния ни разговор споделихте, че желаете да акцентираме на това, което се е случило през 2012-та. Вероятно става дума за някаква огромна промяна? Какво обърна нещата?

- Ще започна от месец юни 2012 содина. Тогава отново получих пристъп на ретробулбарния неврит, но този път и на двете очи. Зрението ми отслабна до такава степен, че виждах само контурите на пръстите си. Изплаших се, знаех какво следва - вътреочни инжекции и вливания. Тогава една приятелка ми посочи сайт и ми препоръча да го прочета внимателно. Аз, разбира се, изчетох всичко, изписано за „Сириус-Д”. Това е хранителна добавка, съдържаща водоразтворими животински белтъчини, т. е. всичките 20 аминокиселини - заменими и незаменими. Продуктът е напълно натурален, безвреден и без всякакви странични ефекти. Основно благоприятства възстановяването на организма след всички видове дегенеративни и автоимунни заболявания. Срещнах се с неговия откривател, изслушах неговите подробни обяснения и реших, че нямам какво да губя. Мога само да спечеля, а единственият начин да разбера това, е да опитам. Така започнах това ново за мен лечение на 3 юли 2012 содина.

- Кога усетихте ефекта?

- Още на 6-ия ден стана чудо - сякаш се вдигна бариера и виждах съвсем нормално! Не ми се беше присънвало подобно нещо! Аз съм лекар и ми беше трудно да повярвам, че някаква хранителна добавка може да повлияе положително на автоимунен процес, каквото е моето заболяване. След още няколко дни изчезна световъртежът ми, после - пукането и болките в колената. Сънят ми стана спокоен, а походката - сигурна. Изчезнаха и проблемите ми с говора, пиша нормално дори се възстановиха фините движения на ръката ми. И до този момент продължавам да вземам хранителната добавка, наречена от нейния създател „четвъртата храна”. Повярвайте, чувствам се прекрасно! Дори не можех да мечтая за подобно нещо. Тук искам да допълня, че цели 2 месеца приемах храната, без да споделям с никого - исках да видя резултатите върху себе си. Но сега вече мога смело да споделя опита си!

И н т е р в ю   о т   БОЯДЖИЕВА , Вестник  Доктор  21.01. 2013 г

 

    ОТЗИВИ : П А Ц И Е Н Т И Т Е    Р А З К А З В А Т

Преди дсетина дни попаднах на гости в  едно  непознато  софийско семейство, приятели  на мои преятели. Бъбрихме за много хеща.И понеже възрастта ни е прекрасна, но крехка, разговорите пак се завъртяха около  здраве и болести. Тогава  домакините  започнаха да хвалят хранителната добавка “ Sirius-D ”, като и наричаха четвъртата храна . Аз наострих уши и, разбире се, проявих любопитство като всеки човек и започнах да задавам въпро- си на домакина Владимир Спасов. Ето какво разказа той:

Владимир Спасов : Бях вързан за леглото, сега съм с ново тяло.
Това се случи, след като открих препарата Сириус-Д .

- Г-н Спасов, изглеждате толкова добре, а и твърдите, че така се чувствате - нямате ли някакви заболявания все пак?

- Както дете често съм боледувах от сливици и когато се явих на военна комисия, установиха, че имам шум на сърцето – порок на митралната клапа, бях освободен от военната служба. Когато човек е млад, не обръща внимание на здравето си. Ожених се, родиха ни се две деца и като че ли всичко се подреждаше добре, докато един ден се наложи да постъпя в болница след прекарана вирусна бронхопневмония. Това доведе до по-голяма увреда на сърцето. При това заболяване не се усеща болка, само дето умора настъпва по-бързо. Вземах си лекарствата и си мислех, че всичко е наред. И така, докато в един момент след по-голямо физическо натоварване сърцето ми излезе от ритъм. Това беше ужасно, не не можех да дишам, имах бодежи в сърдечната област. Започна се ходене по мъките. Едно безкрайно обекаляне по болниците. Диагнозите се добавяха една след друга. След дълго обсъждане кардиохирурзите решиха, че вече е твърде късно да се прави каквато и да е операция на сърцето, защото сърдечният мускул беше атрофирал. То беше станало огромно спрямо нормалното човешко сърце. Вероятността да започне само своята ритмична дейност след премахване на командното дишане „евентуално при смяна на клапата” беше твърде малка. Рискът беше голям. Решиха да остана на медикаментозно лечение и периодично проследяване от кардиолози. И така вече 15 години съжителствам с хроничното предсърдно мъждене, абсолютна аритмия, изострена хронична застойна сърдечна недостатъчност и хипертонична болест 3-та степен.

- И какво правихте, за да оцелеете до днес?

- Какво правих ли? Много е трудно да искаш да направиш нещо и да не можеш. Лесно се уморявах. Нямах сили. Съпругата ми е рехабилитатор. Един ден донесе едно бурканче, на което пишеше „Sirius-D”. Тя е борбена жена и винаги търсеше начини да ми помогне, независимо по какъв път. Беше чула за тази храна. Успяла да се свърже с нейния създател и започнах да я приемам по схема. Първите признаци на оптимизъм за моето здраве се появиха след 20 дни от активното поемане на този балсам за здравето. ТЯЖЕСТТА В СЪРДЕЧНАТА ОБЛАСТ ИЗЧЕЗНА. Почувствах сигурност. Усетих първите белези на подобрение. Открих пътя на изцелението. И така започнах битката за моето здраве.

- Откога приемате тази храна?

- От края на месец юни 2012 година. Вече мога да спя спокойно. И най-интересното е, че пулсът и кръвното ми налягане се нормализираха. Имаме къща в Балчик и често ходим там. Това лято усещах лекота. Чувствах се по-издръжлив. Бях заряден с енергия. През пролетта на 2012 г. Нямах сили да изрежа лозите в двора, а през октомври съвсем сам си обрах гроздето. Разбира се, всичко, каквото правех, беше по-бавно и спокойно, но имах сили да го сторя. Започнах да се питам как ми помага тази храна.

- Как си обяснявате това, само с добавка ли?

- С добавката и не само с нея. Искам да отбележа следното, не е възможно, когато години наред съм боледувал, с магическа пръчка да се появят промените, които така дълго всеки болен желае, иска, мечтае. Става с постоянство, вяра, упоритост и система в лечението. И отговорност. Голяма отговорност. Лекарствата, които се поемат, дават възможност на заболелия орган да си свърши функцията, за която е предназначен, но самият орган страда, а тази храна му дава живот и той започва да се възстановява. Откакто вземам добавката, спя спокойно и много по-добре изглеждам. И се чувствам по-добре.

- С какво се занимавате сега?

- Водя напълно нормален живот и се чувствам пълноценен. Мога да се изкачвам по стъпалата без почивка между етажите. КРЪВНОТО МИ НАЛЯГАНЕ СЕ НОРМАЛИЗИРА, здрав съм. Започнах да споделям с близки и познати, защото бях убеден в действието на сириуса. Аз открих пътя на изцелението и го споделям с другите. Имаме близки приятели в с. Гороцвет, Разград, на които го препоръчах. А и аз самият съм пример за това какъв бях преди и какъв съм сега. Нали ме виждате сега, имам ли вид на сърдечно болен човек? Бях почти вързан за леглото, а сега съм по-работоспособен и полезен не само за себе си, но и за другите. Практически нямам никакви болки. А преди бях вечно уморен и вързан за леглото. Ако един час правя нещо, после целия ден трябва да почивам, енергията ми се стопяваше бързо. Трябваха ми не 10, 15 минути, трябваха ми часове хоризонтално положение, за да се почувствам по-добре. А сега се чувствам чудесно. Много по-добре. Сега като ходя навън, хората не могат да повярват, че съм такъв. Сам не мога да се позная. Чувствам се като в ново тяло.

- Наистина ли? Истина ли говорите?

- Да, самата истина. О, пропуснах да отбележа за ръката. Три пръста на дясната ръка ми бяха изгризани от резачка. Връхчетата с част от ноктите липсваха. Сега нищо не се забелязва, ето вижте. Бях удивен, когато и това ми се случи. Паралелно с това имам дискова херния на ниво S5, S4 и с кръста не бях добре. Есен и пролет винаги имах болки. Да не казвам голяма дума, но сега нямам болки. Жена ми също приема хранителната добавка и се чувства отлично. Търсихме алтернативен начин за лечение и го намерихме. Търсехме изход и намерихме пътя към "Сириус Д". Сега искам да споделя с близките, с познати и непознати, и да им кажа какво пия. Аз търсих спасение и го намерих. И казвам всичко това, за да помогна и на други хора, които са в моето положение.

Едно  интервю  на   Ива  РОВОВА  ,  Вестник Доктор 22 .04. 2013 год.

Становище

От доц. Кузман Гиров, началник на клиника по съдова хирургия и ангиология

Относно: ефективността от приемането на хранителна добавка „Сириус-Д” при пациенти с хронична артериална недостатъчност.

През последната една година в клиниката по съдова хирургия и ангиология се започна прилагането на хранителна добавка „Сириус-Д” при пациенти с периферни артериални заболявания. Хранителната добавка се даваше на пациентите амбулаторно след изписване от клиниката. Не се прилагаха други преорални съдоразширяващи медикаменти, поради оплаквания на пациентите от храносмилателния тракт.

Посочената хранителна добавка беше приложена при трима мъже и една жена. Всички те бяха с оклузии на бедрените и подбедрените артерии установени с ангиография. Пациентите бяха с клаудикацио интермитенс, вариращо от 10-50м., т. е. във втора Б степен по класификацията на Фонтен. Поради характерата на оклузиите пациентите не бяха подходящи за оперативно лечение и трябваше да минат на медикаментозна терапия.

Клинични прегледи се провеждаха на всеки три месеца, като се измерваше брахио-глезенния индекс. В края на първата година се установи, че клаудикационното разстояние при пациентите се е увеличило от два до три пъти в метри, а брахио-глезенния индекс се е увеличил с 10%. Пациентите продължават да приемат хранителната добавка по тяхното желание. Самите те отчитат подобряване на състоянието си.

Въпреки че нашите наблюдения не могат да се класифицират като клинично изпитание на лекарствен продукт, считам че хранителната добавка има добър ефект за подобряване на периферното артериално кръвообращение. Според мен това се дължи на подобряване на развитието на колатералната мрежа и оттам подобрената реваскуларизация на тъканите. 

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПРОДУКТИТЕ И ПОРЪЧКИ ДО ВАС

0878 822 054  ,  0888 936 991 - КОСТАДИН  ТОПЧИЕВ


Copyright © 2014 - 2021      Изработка и дизайн на сайта: Димитър Войчев