ХРАНА  ЗА  ДЪЛГОЛЕТИЕ  НА  ЧОВЕКА

       НАЧАЛО    SIRIUS D    МАРКИРОВКА    ПРИЕМ    ДЕЙСТВИЕ   CLASSIC

  LIGHT   SPORT   INTENSE   ОТЗИВИ   СЕРТИФИКАТ   ПОРЪЧКА   КОНТАКТ

ХРАНИТЕЛНИ  ДОБАВКИ   СИРИУС – Д

подпомагат регенерацията на тъканите в организма

SIRIUS - D  CLASSIC   ,    SIRIUS - D  LIGHT

SIRIUS - D  INTENSE  ,  SIRIUS - D  SPORT

 

-          {C}{C}Какво представляват продуктите  SIRIUS-D  ?

Преди всичко – продуктите  SIRIUS-D  не са лекарствено средство!

SIRIUS-D във всичките си модификации са хранителни добавки, допълнителна храна, подходяща за приемане при голям брой здравословни проблеми, след хирургически интервенции, травми, контузии, при извънредни физически натоварвания по време на състезания и във възстановителния период, или при тежка физическа работа. Продуктите SIRIUS-D са подходящи и за клинично здрави потребители, които искат да повишат функционалните показатели на организма си. Продуктите SIRIUS-D са универсални - подходящи и за двата пола, независимо от възрастта. Прием и от бременни жени и майки кърмачки.

-          {C}{C}Какво съдържат продуктите SIRIUS-D  ?

Основна съставка на продуктите SIRIUS-D са натурални водоразтворими животински белтъчини. В зависимост от модификациите на продукта те се съчетават с канела, куркума и/или ванилия. Продуктите SIRIUS-D съдържат нискомолекулни (олигомерни) полипептидни вериги, съдържащи всички необходими аминокиселини, необходими за синтеза и бързото набавяне на белтъчини в човешкия организъм. Протеините, съдържащи се в продуктите SIRIUS-D са много бързо усвоими в организма, което допринася за ускоряване на възстановителните процеси в човешкото тяло. Продуктите SIRIUS-D са особенно ценни при силно изтощаване на организма в резултат на тежки заболявания, хирургични намеси или контузии и наранявания в спорта.

-          {C}{C}Каква е разликата между продуктите SIRIUS-D и други хранителни добавки, препоръчвани като източници на белтъчини  ?

Известни са различни продукти, които се предлагат като източници на белтъчини. Всички те съдържат или мономерни аминокиселини, или неразтворими протеини. Първите могат да причинят дисбаланс в храносмилането. Вторите се усвояват по-трудно и по-бавно от организма, което вече с нищо не ги отличава от обикновенните хранителни източници на белтъчини. В повечето случаи, в които се търси хранителна добавка, допълнителна храна, съдържаща белтъчини, изискването към нея е, тя:

1.  да съдържа  всички  видове  аминокиселини

2.  белтъчините бързо да се усвояват от организма.

Продуктите SIRIUS-D отговарят и на двете изисквания !

-          {C}{C}Как да се приемат продуктите SIRIUS-D  ?

SIRIUS-D се предлагат в прахообразна форма и могат да бъдат приемани с кисело мляко, натурален сок, бульон или друга подходяща за потребителя течност. Желателно е дневната доза да се раздели на два приема - сутрин и вечер, преди хранене. Препоръчителната дневна доза е посочена на етикета на всяка опаковка, но може допълнително да се консултирате медицинско лице, фармацевт или наш представител за всеки конкретен случай. Изключително важно е да се знае, че по време на прием не следва да се допуска прекъсванe. Това намалява концентрацията в организма и се отразява негативно на търсения положителен резултат .

 

-          {C}{C}Колко дълго да се приема SIRIUS-D  ?

SIRIUS-D са напълно натурални продукти и положителното им въздействие се осъществява чрез продължителна доставка в организма на необходимите му аминокиселини. Затова, за постигане на положителни резултати, препоръчваме прием на SIRIUS-D най-малко три месеца, след което да бъдат направени необходимите изследвания. При констатирани положителни резултати, приемът на Sirius-D следва да продължи в поддържащи режими. В такива случаи, не се колебайте да се свържете с нас. При по-тежки заболявания или здравословни състояния, приемът на SIRIUS-D може да продължи и по-дълго, като се наблюдават положителни промени и към петия - шестия месец на прием. При такива случаи по-подходяща ще е модификацията Intense, предназначена за изтощени организми.

-          {C}{C}Има ли ограничения за прием на SIRIUS-D  ?

Продуктите не съдържат лактоза и глутеин. Не съдържат ГМО. Не са установени негативни въздействия на продуктите SIRIUS-D върху човешкия организъм. Продуктите SIRIUS-D се комбинират с всички видове медикаменти. За потребители с по-чувствителен стомах или храносмилателна система е препоръчителен продуктът ни SIRIUS-D Light, който е разработен специално за такива случаи.

 Важно : при установени алергични реакции към някоя от съставките на продуктите SIRIUS-D, задължително се консултирайте с лекар преди прием!

-          {C}{C}Има ли диетични изисквания по време на приема на SIRIUS-D  ?

Продуктите SIRIUS-D са хранителна добавка, допълнителна храна. Те допълват ежедневното Ви хранене, но не заместват нормалния Ви разнообразен хранителен режим. Няма диетични ограничения, свързани с приема на продуктите SIRIUS-D.

Важно: ако имате диетични ограничения, предписани от Вашия лекар - следва да ги спазвате!

 

   ЗА  КОНСУЛТАЦИИ  ЗА  ПРОДУКТИТИ - SIRIUS-D   

Производител                        Сириус 2Д  ,  Севлиево , България

Производствена база           Севлиево   ул. Стара планина  143

Представителство                  София    ул. Кожух планина 10

КОНСУЛТАЦИИ ЗА ПРОДУКТИТЕ И ПОРЪЧКИ ДО ВАС

0878 822 054  ,  0888 936 991 - КОСТАДИН  ТОПЧИЕВ


Copyright © 2014 - 2021      Изработка и дизайн на сайта: Димитър Войчев